Nederland – Oostenrijk EK 2020

Op 17 juni 2021 om 21:00 uur speelt het Nederlands Elftal haar tweede wedstrijd: Nederland-Oostenrijk. Deze wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 17 juni 2021 om 21:00 uur in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Het Nederlands Elftal is ingedeeld in groep C. Samen met Oostenrijk is Oranje ingedeeld bij Oekraïne en de winnaar van de Play-Offs winaar D (A).

Wedstrijd:
Nederland - Oostenrijk
Soort:Groepsfase EK 2020 - Groep C
Datum:Donderdag 17 juni 2021
Aanvang:21:00 uur
Stadion:Johan Cruijff ArenA
Capaciteit:54.990
TV-zender:NPO vanaf 20.00 uur (NOS)
Tickets:
Scheidsrechter:nnb

Statistieken Nederland-Oostenrijk

Daar waar Nederland en Oekraïne maar drie keer tegen elkaar gespeeld hebben in het verleden, hebben Nederland en Oostenrijk een rijkere historie. In totaal hebben Nederland en Oostenrijk 19 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Oranje heeft negen keer gewonnen, Oostenrijk trok zes keer aan het langste eind en vier keer werd er gelijkgespeeld.

nederland oostenrijk ek 2020

Tickets kopen voor Oranje tegen Oostenrijk

Er is veel vraag naar kaarten voor wedstrijden van het Nederlands Elftal op het EK 2020. Op dit moment kunnen Oranje Clubkaarthouders aanvraag doen voor tickets via de UEFA, dan gaat het via een loting. Dit kan nog tot half december.

Heb je geen Clubkaart of wil je zeker zijn van tickets, dan kan je eventueel via deze deze link naar Viagogo tickets kopen.