Wedden EK 2020

Wedden op (EK 2020) voetbal

Door te wedden op een groot eindtoernooi maakt je het toernooi nog spannender. Op deze pagina alles over wedden op voetbal en het wedden op EK 2020. Dit toernooi wijkt enigszins af van de opzet van voorgaande edities. Zo wordt er nu in twaalf verschillende landen gespeeld. De finale van het EK 2020 is in Londen. Ook zijn er EK wedstrijden in Amsterdam. Dat maakt de binding met het toernooi over het hele continent alleen maar sterker. Zoals ook wedden op voetbal die kracht heeft. Omdat er veel verschillende mogelijkheden om in te zetten kan je de spanning eindeloos groot maken. Het is leuk om nu al met je voorspellingen voor het Europees kampioenschap van 2020 te komen.

Tips om in te zetten op het EK 2020

De eerste tips om te weden op het EK 2020 kan je hier al vinden. Het is bijvoorbeeld slim om nu alvast te kijken welke landen in ieder geval alvast hoge ogen gooien op dit moment. Wie vroeg inzet ziet dat Frankrijk en Duitsland als favorieten voor de toernooiwinst worden gezien. Hier krijg je 6.00 keer je inleg voor terug. Daarna loopt het langzaam op. Spanje, België en Engeland zijn de achtervolgende landen. Nederland staat op dit moment nog niet heel hoog. Onder andere doordat de kwalificatie via Duitsland verloopt. Daar kan je ook op inzetten natuurlijk.

Goed kijken naar de odds

Het is in ieder geval slim om even te bekijken welke odds er gegeven worden op dit moment. De odds geven aan hoeveel je terugkrijgt voor elke euro die je inzet. In het geval van Duitsland en Frankrijk is dat 6.00, dus elke euro is 6 euro waard als je het juist hebt. Je kunt daarom altijd even goed naar de tips kijken die gegeven worden en dit vergelijken met de odds die worden gegeven bij de bookmakers waar je kunt wedden op het EK 2020. Pas wel goed op met tips en denk zelf ook goed na.

Inzetten op het EK voetbal

Er zijn juist nu goede redenen om in te wedden op het Ek 2020. Dat komt omdat het Nederlands elftal op de weg terug naar de top lijkt te zijn. Bij het vorige EK, in 2016, was Nederland er immers niet bij. Het toernooi met Oranje is natuurlijk veel spannender. Zeker als je er ook nog geld op durft in te zetten. Al kan je natuurlijk ook andere voorspellingen doen wanneer je denkt dat die dichter bij de waarheid liggen. Dat hangt natuurlijk ook van je eigen gevoel en voetbalkennis af. Wel is het slim om de geschiedenis mee te nemen.

Nederland op toernooien

Een reden waarop je op Nederland zou wedden op het EK 2020 is natuurlijk de resultaten uit het verleden. Nederland werd al eens Europees kampioen in 1988. Bovendien is het niet zo lang geleden dat Oranje topresultaten op grote toernooien haalde. Derde in 2014 op het wereldkampioenschap en tweede in 2010. Daarbij werden bijvoorbeeld landen als Spanje en Brazilië verslagen. Dat is in de toekomst natuurlijk best weer mogelijk. Zeker ook omdat Nederland in de Nations League van Frankrijk en Duitsland wist te winnen, de twee topfavorieten volgens de bookmakers. Dit is een goede indicatie van de mogelijkheden.

Spannende uitslagen en ontwikkelingen

Wedden op het Ek 2020 is ook spannend omdat je nooit helemaal zeker weet hoe het zal verlopen. Er zijn bijvoorbeeld altijd outsiders die het heel goed doen. Denk maar terug aan het vorige Europees kampioenschap. Daar kwam debutant Wales tot de halve finale. In een toernooi dat ook nog eens door heel Europa gespeeld wordt zijn de kansen dat er verrassingen komen misschien wel groter dan ooit. Daarom is het ook belangrijk om de odds van een aantal kleinere landen waar jij veel van verwacht in de gaten te houden. Zo kan je zomaar veel geld verdienen.

Soorten weddenschappen

Er zijn veel verschillende soorten weddenschappen die je kunt aangaan. Wedden op het Ek 2020 doe je niet alleen maar op de winnaar van het toernooi. Zo zet je bijvoorbeeld in per wedstrijd op de uitslag. Ook kan je inzetten op de poulewinnaars of op de topscorer van het toernooi. Zo zijn er nog tientallen andere weddenschappen die je rondom het Europees kampioenschap bij de bookmakers kunt afsluiten. Wel is het dan belangrijk dat je weet wat je doet voor je gaat inzetten. Anders verspeel je misschien onnodig geld. Dat is natuurlijk nergens voor nodig.

Bookmakers kiezen om te spelen

Wedden op het EK 2020 doe je natuurlijk gewoon vanuit je luie bureaustoel. Je kunt online bij allerlei bookmakers inloggen en direct de weddenschappen afsluiten waar jij geloof in hebt. Wel is het belangrijk om dan een goede bookmaker te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een goede mobiele website of app is. Zo kan je live bijhouden wat er gebeurt en daarop inspelen. Live wedden is immers steeds populairder aan het worden. Daar kan jij ook handig op inspringen. Het is lastig om een specifieke bookmaker aan te wijzen. Dit hangt ook van eigen ervaringen af.

Zoeken naar leuke bonussen

Wedden op het Ek 2020 kan ook een leuke instap zijn in de wereld van het online gokken op voetbal. Wanneer je dit nooit eerder hebt gedaan is dit toernooi natuurlijk perfect hiervoor. Mede ook omdat er bij de bookmakers vaak topdrukte is op dit soort momenten. Daar kan jij van profiteren want er worden bijvoorbeeld allerlei leuke bonussen aangeboden. Dit is bijvoorbeeld extra speelgeld waarmee jij inzetten op je favoriete landen voor dit toernooi kunt doen. De beste bookmakers voor het EK hebben allemaal dit soort deals in de aanbieding. Je kunt zelfs bij meerdere aanbieders inschrijven.

De voorspellingen blijven volgen

Natuurlijk is het bij wedden op het EK 2020 voetbal van belang om op je eigen gevoel af te gaan. Dat neemt niet weg dat je veel kunt hebben aan wat de kenners ervan zeggen. Het inzetten aan de hand van wat ingewijden je aan informatie doorspelen kan je kansen om te winnen net iets groter maken. Dit geldt zeker wanneer de odds voor deze voorspellingen heel gunstig blijken te liggen. Dit kan niet alleen voor de eindwinnaar het geval zijn, maar juist vooral ook voor de wedstrijden zelf. Hier is heel veel geld mee te verdienen.

Live inzetten op de wedstrijden

Misschien wel de leukste manier om te wedden op het EK 2020 voetbal is door middel van live wedden. Dit wordt ook wel live betting genoemd bij de bookmakers. Je zet dan in op wedstrijden die bezig zijn terwijl ze bezig zijn. Als Nederland bijvoorbeeld bij de rust achter staat, maar jij weet zeker dat ze gaan winnen, dan kan je hier live je voordeel mee doen door toch op winst voor Oranje in te zetten tegen gunstige odds. Dat is precies wat live wedden zo spannend en interessant maakt. Er liggen veel mogelijkheden.

Houd het simpel

Wedden op het Ek 2020 voetbal kan je beter niet te ingewikkeld maken. Daarom is het slim om je bij de zogenaamde enkelvoudige bet te houden. Dit is een weddenschap waarbij je per wedstrijd de winnaar aanwijst. Je hoeft dan geen ingewikkelde voorspellingen te doen, alleen winst en verlies. Daarmee heb je dus veel marge om gelijk te hebben, want 1-0 is goed, maar bijvoorbeeld 6-1 is ook goed. Daarom is dit een relatief zekere weddenschap. Gokken op het Ek 2020 op deze manier is relatief gemakkelijk te noemen en iedereen kan dit dus doen. Wie meer weet kan het lastiger maken.

Weten waar het EK 2020 om draait

Wie meer kans wil maken met wedden op het EK 2020, moet zo veel mogelijk kennis verzamelen. Kijk bijvoorbeeld goed naar de selecties. Welke landen missen topspelers door blessures? Dit kan van sterke invloed zijn op het verloop van het toernooi. Wanneer je dit weet kan je hier je voordeel mee doen bij de bookmakers. Daarom is het bijvoorbeeld ook al slim om de nationale competities te volgen vlak voor het toernooi begint. Je hebt dan een goed inzicht in de situatie bij de verschillende deelnemende landen.

Vroeg beginnen met wedden

Wedden op het EK 2020 voetbal kan al heel snel beginnen. Je kunt bijvoorbeeld alvast leren hoe alles werkt door te beginnen met de kwalificaties. Het is al duidelijk welke landen bij elkaar in de poules zitten dus je kunt al een goed beeld vormen van wat er allemaal kan gebeuren. Daarmee kan je dus nu al je voordeel doen wanneer je kijkt welke noteringen de bookmakers bij de verschillende landen en wedstrijden hebben staan. Er zijn bovendien ook allerlei andere leuke weddenschappen mogelijk voor de meer gevorderde gokker. Dit is alvast een hele leuke start.

Nu al de winnaar voorspellen

Enerzijds is oefenen op het wedden op het EK 2020 natuurlijk belangrijk. Anderzijds kan je nu juist je slag slaan. Dat kan je doen door nu al lef te tonen en nu al de winnaar te voorspellen. Naarmate de finale dichterbij komt en het duidelijker wordt welke landen om de winst gaan strijden zullen de odds ook inzakken. Als je dus nu al inzet, dan geniet je van veel hoger voordeel. Dat is een belangrijke reden om hiervoor nu al te durven kiezen. Er zijn straks 24 landen die deelnemen, maar welke dat zijn weet je nu nog niet. Je kunt dus heel gedurfd inzetten op dit moment.