Belgie-Denemarken EK 2021

België neemt het in de tweede groepswedstrijd op het EK 2021 op tegen Denemarken. België-Denemarken wordt gespeeld in Kopenhagen op 17 juni 2021 en begint om 18.00 uur. Hieronder leest u meer over de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Denemarken.

Bestel het officiële Rode Duivels EK shirt

België heeft qua speellocaties geen gunstige loting: de eerste wedstrijd, die tegen Rusland, werd afgewerkt in Sint-Petersburg. De tweede wedstrijd tegen Denemarken wordt gespeeld in Kopenhagen en de derde en laatste groepswedstrijd is weer in Sint-Petersburg.

De Rode Duivels zijn ingedeeld in Groep B, samen met Rusland, Denemarken en Finland.

Wedstrijd:
Denemarken - België
Soort:Groepsfase EK 2021 - Groep B
Datum:Donderdag 17 juni 2021
Aanvang:18:00 uur
Stadion:Parken Stadion (Kopenhagen)
Capaciteit:38.000
TV-zender:NOS, VRT en RTBF
Scheidsrechter:Kuipers
Uitslag1 - 2

Statistieken België-Denemarken

België-Denemarken werd 15 keer eerder gespeeld. Zes keer won België, drie keer werd er gelijkgespeeld én zes keer wonnen de Denen. De landen zijn mooi in evenwicht dus.

Opstelling Rode Duivels tegen Denemarken

Opstelling Denemarken

Bestel het officiële Rode Duivels EK shirt

EK 2021 tickets kopen voor deze match

De kaarten voor deze België-Denemarken waren vóor de coronacrisis erg in trek. De officiële verkoopronde voor EK tickets is al geweest, maar via bijvoorbeeld Viagogo kan je wellicht nog kaarten voor de wedstrijden kopen. Omdat het een wederverkoper betreft, betaal je wel meer dan wanneer je tickets via de UEFA werden aangeboden.