Nederland – Oostenrijk EK 2021

Op 17 juni 2021 om 21:00 uur speelt het Nederlands Elftal haar tweede wedstrijd: Nederland-Oostenrijk. Deze wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 17 juni 2021 om 21:00 uur in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Het Nederlands Elftal is ingedeeld in groep C. Samen met Oostenrijk is Oranje ingedeeld bij Oekraïne en Noord-Macedonië, de winnaar van de Play-Offs groep D.

Wedstrijd:
Nederland - Oostenrijk
Soort:Groepsfase EK 2020 - Groep C
Datum:Donderdag 17 juni 2021
Aanvang:21:00 uur
Stadion:Johan Cruijff ArenA
Capaciteit:54.990
TV-zender:NPO vanaf 20.00 uur (NOS)
Tickets:
Scheidsrechter:nnb

Statistieken Nederland-Oostenrijk

Daar waar Nederland en Oekraïne maar drie keer tegen elkaar gespeeld hebben in het verleden, hebben Nederland en Oostenrijk een rijkere historie. In totaal hebben Nederland en Oostenrijk 19 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Oranje heeft negen keer gewonnen, Oostenrijk trok zes keer aan het langste eind en vier keer werd er gelijkgespeeld.

Tickets kopen voor Oranje tegen Oostenrijk

Er was veel vraag naar kaarten voor wedstrijden van het Nederlands Elftal op het EK 2021. Het is nog onzeker of er volledig publiek bij de wedstrijden van het EK 2021 mogen zijn. Mocht hier duidelijkheid in komen, dan laten we dat via de website weten.

Heb je geen Clubkaart of wil je zeker zijn van tickets, dan kan je eventueel via deze deze link naar Viagogo tickets kopen.