Shirt Nederlands elftal EK 2021

Shirt Nederlands elftal EK 2021

shirt nederlands elftal 2020 nike

Bestel het nieuwste shirt hier

shirt nederlands elftal 2020-2022 thuis nike

Het shirt van het Nederlands Elftal is uiteraard gemaakt in de kleur oranje. Tenminste, het thuisshirt van Nederland dan. Het nieuwste uitshirt van het Nederlands Elftal is, na jarenlang blauw geweest te zijn, nu zwart met oranje tinten. Hoe ziet het shirt van het Nederlands Elftal er uit in aanloop naar het EK 2021? En waar kan je het shirt het best en voordeligst kopen? Op deze pagina vertellen we je alles over het nieuwste shirt van Oranje.

Thuisshirt Nederlands Elftal

Het thuisshirt van Oranje heeft deze keer een zwart embleem met daarin de welbekende leeuw. Deze leeuw speelt een prominente rol op het shirt. Shirtsponsor Nike is al jarenlang het merk van het shirt en het ‘swoosh’ teken prijkt dan ook weer op de rechterborst. Voor deze editie is gekozen voor een zwarte variant van het iconische Nike teken.

Nieuw zijn ook de oranje lijnen, die de levensgroot de leeuw van het embleem moeten voorstellen.

Op de binnenkant van het uit- en thuisshirt staat een kroon afgebeeld. Dit is volgens de KNVB gedaan als eerbetoon aan de Nederlandse koninklijke familie.

AfbeeldingProductKopen
shirt nederlands elftal 2020-2022Officiële Nike Shirt Nederlands Elftal 2021-2022

 • Het nieuwe officiële shirt

 • Tijdelijk met korting

 • Vanaf 72 euro

Bekijk en bestel
uitshirt nederlands elftal 2020-2022Officiële Nike UIT Shirt Nederlands Elftal 2021-2022

 • Het nieuwe officiële uit-shirt

 • Tijdelijk met korting

 • Vanaf 72 euro

Bekijk en bestel
nederlands elftal voetbalshirt thuis eigen naam 2018 2020Replica Shirt Nederlands Elftal

 • Optioneel met eigen naam

 • Al vanaf 19,95

 • Kids en volwassenen

Bekijk en bestel
Ek shirt 88 nederlands elftalReplica Shirt Nederlands Elftal EK88

 • Optioneel met eigen naam

 • Al vanaf 19,95

 • Kids en volwassenen

Bekijk en bestel

Het shirt heeft een normale pasvorm en beschikt over de Dry-FIT technologie van Nike. Dankzij deze technologie in combinatie met de voering en het 100% gerecycled polyester, blijft het shirt altijd comfortabel aanvoelen.

Uitshirt Nederlands Elftal

uitshirt nederlands elftal 2020-2022

Het uitshirt van het Nederlands Elftal is gemaakt van dezelfde stof en uitvoering als het thuisshirt. De kleuren van het uitshirt zijn zwart met dezelfde oranje lijnen. Het Swoosh teken en het logo van de KNVB zijn in tegenstelling tot het thuisshirt niet zwart maar oranje.

Welke wedstrijden in dit tenue?

Dit uit- en thuisshirt van Oranje zal sowieso gedragen worden tijdens alle wedstrijden op het EK 2021 en tijdens de wedstrijden in de Nations League. Ook draagt het Nederlands Elftal dit tenue tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 in Qatar.

Duurzame shirts

Hierboven gaven we al aan dat het materiaal van de shirt bestaat uit 100% gerecycled polyester. Qua kwaliteit komt dit overeen met traditioneel polyester. Grote voordeel van het gebruik maken van 100% gerecycled polyester is dat dit een veel kleinere footprint achterlaat op het milieu. Voor ieder tenue (shirt, short en sokken)  is er gebruik gemaakt van ongeveer 18 gerecyclede plastic flessen.