Na het EK gaan we nu van het WK voetbal genieten

Vorig jaar in de zomer vond het EK 2021 voetbal plaats. Hierdoor kon je op een leuke manier genieten van veel voetbalwedstrijden. Binnen de landen van Europa zijn er altijd al veel goede wedstrijden te zien op het gebied van voetbal. Dankzij de landen binnen Europa zal je veel potjes van voetbal op niveau kunnen zien. Tijdens het EK 2021 was dit al goed zichtbaar. Vanwege corona vond het EK van 2020 pas plaats in 2021. Daarom is het pas iets meer dan een jaar geleden dat we een groot voetbaltoernooi hebben mogen meemaken.

Nu is het gelukkig weer tijd om te kunnen genieten van de beste spelers op het gebied van voetbal. Bovendien is het naast de Europese landen momenteel ook mogelijk om de andere landen van de wereld te zien. Denk hierbij aan Australië, Argentinië of Canada.

WK voetbal 2022 in Qatar

Het WK 2022 in Qatar heeft het nieuws op diverse onderdelen al gehaald. Hierdoor hebben we veel kunnen leren over het gastland van dit jaar. Uiteindelijk is het voor de meesten vooral prettig dat er weer genoten kan gaan worden van leuke voetbalwedstijden.

Doordat het WK voetbal in Qatar plaatsvindt, is het speelschema van het WK 2022 anders dan voorgaande Wereldkampioenschappen voetbal. Dit WK wordt namelijk niet in de zomer, maar in de maanden november en december gehouden.

Hierdoor is het tijdens de koude wintermaanden mogelijk om te gaan genieten van een paar leuke potjes van voetbal. Hierbij zal op 20 november de eerste wedstrijd van het WK voetbal gespeeld gaan worden. Deze wedstrijd zal gespeeld worden tussen Qatar en Ecuador. Dit zijn bovendien twee landen die binnen de poule van het Nederlands elftal zitten.

Daarnaast speelt het Nederlands elftal binnen poule A ook tegen Senegal. Hierdoor zal Nederland leuke wedstrijden gaan spelen tijdens de poulefase van dit WK.

Geweldige wedstrijden

Daarnaast zijn er tijdens de fase van de poule nog genoeg andere voetbalwedstrijden die zonder twijfel de moeite waard gaan zijn. Doordat de poules op een leuke manier ingedeeld zijn zal je tijdens de wedstrijden binnen de poules al van verschillende wedstrijden kunnen gaan genieten.

Eén van deze wedstrijden wordt bijvoorbeeld gespeeld tussen Duitsland en Spanje. Kroatië tegen België is ook een goed voorbeeld van een wedstrijd binnen de poulefase waar iedereen van kan gaan genieten. De voorspelling van Kroatië – België is daarbij iets waar je rekening mee kan gaan houden.

Poule F WK 2022WGWGVDVDTPunten
België
Canada
Marokko
Kroatië

Velen vinden het namelijk leuk om de wedstrijden van deze grote toernooien te gaan voorspellen. Dat kan op diverse manieren gedaan worden. Zo kan je onder andere een poule maken met vrienden of familie. Ook is het mogelijk om online een leuk gokje te wagen op de uiteindelijke uitslagen van de wedstrijden.

Plaats een reactie