Speelschema EK 2021 iCAL agenda zetten

Het EK voetbal 2021 begint op 11 juni en duurt tot en met 11 juli 2021. Er worden maar liefst 51 wedstrijden gespeeld. Op deze website vind je diverse handige speelschema’s van het EK 2021, maar misschien vind je het nog handiger om alle wedstrijden direct in de agenda van bijvoorbeeld je iPhone, Google of laptop te zetten. Hieronder een aantal handige tips om het speelschema EK 2021 als iCAL in je agenda te importeren.

speelschema ek 2021 importeren agenda ical

Speelschema EK 2021 in de agenda van iPad of iPhone zetten

Het is vrij eenvoudig om het speelschema direct te importeren in de agenda van je iPhone of iPad. Het iOS besturingssysteem zorgt ervoor dat de ook de vervolgwedstrijden vanaf de achtste finales EK 2021 direct bijgewerkt worden. Dit kan je als volgt doen:

  • Pak je iPhone of iPad er bij en open op dát apparaat de volgende link: http://icalshare.com/calendars/25629
  • Druk op “Inschrijven op agenda” (Subscribe to Calendar”)
  • Druk vervolgens op ‘Abonneer’ (subscribe) en de agenda is toegevoegd.

Deze agenda wordt naar mate het toernooi vordert gewoon bijgewerkt, dus dan weet je altijd wie wanneer spelen moet!

Speelschema EK 2021 in de agenda van je Mac computer

Voor een Mac computer geldt hetzelfde verhaal eigenlijk, alleen dan open je de link http://icalshare.com/calendars/25629 vanaf je Mac. Alleen nadat je op ‘ abonneer’ hebt geklikt, kan je net wat meer instellingen aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld instellen hoe en hoe vaak de agenda geüpdatet wordt.

Speelschema in je Google agenda zetten

Heb je geen IOS en wil je bijvoorbeeld het speelschema in je Google Calendar importeren? Dan kan je dat eventueel doen via deze link van de Vlaamse voetbalwebsite Voetbalkrant.com. Als je op de link klikt, ga je meteen naar je Google Agenda toe.

Speelschema in je Hotmail agenda zetten

Het is ook mogelijk om het EK speelschema rechtstreeks in je Hotmail agenda te zetten. Ook hiervoor kan je een link van Voetbalkrant.com gebruiken.