Een geweldige WK 2022 voetbalavond organiseren met onze vier tips

Plezier en amusement zijn gegarandeerd op een voetbalavond. Het probleem ontstaat als je 20 mensen over de vloer krijgt om een WK-wedstrijd te bekijken en je hebt geen TV, je koelkast is leeg en je appartement van 9m2 staat op z’n kop. 

De volgende vijf regels helpen je om alles goed te organiseren. Hierdoor kun je thuis een geweldige WK 2022 avond hebben.

  1. Zoek een datum waar iedereen akkoord mee kan gaan

In de maand november 2022 staat het Wereldkampioenschap voetbal centraal. Je kunt 30 dagen lang genieten van topvoetbal en je eigen land of favoriete land aanvuren.  Bij het plannen van een WK- vrienden avond dien je onder andere flexibel te zijn. Zo een avond kun je het best voor de finale organiseren als je het bijvoorbeeld niet eens kunt worden over de datum met je gasten. Zorg natuurlijk dat iedereen de datum kent. Hier zie je het volledige speelschema WK van het WK voetbal.

TV kijken met vrienden WK 2022
Afbeelding via Gustavo Ferreira op Unsplash
  1. Een geschikt eetplateau voor een voetbalavond

Met selderij stokjes en fruitsap heet je geen voetbalfans welkom! Wat de sfeer betreft, is het ultra-casual als over een voetbalwedstrijd gesproken wordt. Haal het bier uit de kast en gooi de wijn weg (wees altijd voorzichtig met alcoholmisbruik, het kan gevaarlijk zijn).

Chips, pizza’s, pinda’s en andere snacks die zowel slecht voor je gezondheid als goed voor de sfeer kunnen zijn, zijn altijd welkom.  

  1. De spanning van de wedstrijd opvoeren

Het is mogelijk de spanning van een wedstrijd op te voeren door weddenschappen tussen vrienden te organiseren. Het doel kan zijn om plezier te maken met een kleine pot geld die thuis georganiseerd wordt. Het is ook mogelijk om te genieten van speciale WK 2022 promoties die online bookmakers zeker in die periode zullen bieden. Soms laten ze je zelfs profiteren van een gratis weddenschap of bieden ze zelfs promoties die je inzet verdubbelen in combinatie met free spins op andere van hun spellen. Aan jou om samen met je vrienden de best passende keuze te maken.

  1. Zorg dat je gasten op tijd aankomen

Er zijn vast wel vrienden die niet punctueel zijn. Vraag ze om tenminste te proberen op tijd aanwezig te zijn om te voorkomen dat ze tijdens de wedstrijd nog moeten aanschuiven. Je zult echter ook gasten hebben die ervan genieten om wat langer te blijven na de wedstrijd. Je hoeft niet te aarzelen om je vrienden te vertellen dat je de volgende dag moet werken, als je niet wilt dat ze twee uur na het einde van de wedstrijd nog steeds in je huiskamer zitten te hangen. Vooral als je wedstrijden hebt die pas laat op de avond gespeeld worden vanwege de hitte in Qatar…

Plaats een reactie