LIVE EK 2021

Op deze pagina kunt u de voetbalwedstrijden van het EK 2021 live volgen. Het EK voetbal is inmiddels afgelopen, op deze pagina kon je via onze LIVE scores steeds live statistieken, tussenstanden, uitslagen en commentaar zien. Zo kon je tijdens het EK voetbal altijd zien hoeveel het staat, wie er gescoord hebben plus nog meer handige statistieken. Ook kan je direct alle uitslagen van het EK voetbal 2021 zien.

EK voetbal afgelopen, live widgets zijn niet meer actief.

EK voetbal live kijken vanuit het buitenland

Soms doen bepaalde diensten het niet vanuit het buitenland. Als u bijvoorbeeld nu in Amerika zit en online het EK voetbal via de NPO wilt kijken, dan lukt dat waarschijnlijk niet omdat er een geo-blokkade op de online streams van de NPO zitten.

Daarom hier een handig overzicht met tips en trucs hoe u het beste het EK voetbal 2021 live kunt volgen vanuit het buitenland. Aangezien veel streams van onder andere NPO (NOS) vanuit het buitenland geblokkeerd worden, of dat sommige landen gewoonweg de uitzendrechten niet hebben, krijgen we vaak de vraag hoe en via wat je dan wel live via internet naar het EK voetbal kunt kijken. Hieronder een aantal tips om toch te kunnen kijken.

Live kijken met een VPN

Het beste is het kijken via een zogenoemde VPN. Een VPN zorgt ervoor dat er een beveiligde, versleutelde verbinding loopt tussen jou en het internet. De voordelen hiervan zijn:

  • Veilig surfen; de verbinding is versleuteld en beveiligd
  • Anoniem surfen: jouw IP-adres is niet zichtbaar waardoor je locatie ook niet zichtbaar is
  • Vrij surfen: je kan toegang krijgen tot diensten of sites die normaliter geblokkeerd zouden zijn.

Met andere woorden: je kan de locatie-blokkade omzeilen door gebruik te maken van een VPN en zo wel het EK voetbal live kijken via internet.