Nieuwe TV kopen, de beste aanbiedingen en kortingen voor het EK 2021

Het EK 2021 is een mooie gelegenheid en aanleiding om een nieuwe TV te kopen. Tenminste als we kijken naar het verleden, is er in de aanloop van een EK of WK voetbal altijd een piek te zien in de verkoop van TV’s in Nederland. Daarom vindt u op deze pagina de beste aanbiedingen en kortingen voor het kopen van een nieuwe TV voor het EK 2021.

Nieuwe TV kopen? Houd de speciale EK 2021 aanbiedingen in de gaten

Zeker in aanloop naar het EK kun je gebruik maken van allerlei acties en kun je vaak goedkoper in het bezit komen van televisies die voldoen aan de nieuwste standaarden. Bovendien worden de wat ‘oudere’ modellen vaak voor een habbekrats aangeboden. Dit zijn televisies die opvolging hebben van een nieuw type, maar wat nog gewoon uitstekende televisies zijn. Met je nieuwe TV hoef je gelukkig helemaal niets van het EK voetbal te missen.

Beste EK deals en kortingen

Op moment van schrijven zijn deze aanbiedingen bekend:

AfbeeldingActieWinkelen
TV kopen bij BOL.comTV aanbiedingen van BOL.com

 • Hoge kortingen

 • Gratis bezorging

 • Morgen geleverd

Bekijk de aanbiedingen
TV kopen bij CoolBlueTV aanbiedingen van CoolBlue

 • Hoge kortingen

 • Gratis bezorging

 • Morgen geleverd

Bekijk de aanbiedingen
TV kopen bij MediaMarktTV aanbiedingen van MediaMarkt

 • Hoge kortingen

 • Gratis bezorging

 • Morgen geleverd

Bekijk de aanbiedingen
TV kopen bij Expert.nlTV aanbiedingen van Expert.nl

 • Hoge kortingen

 • Gratis bezorging

 • Snel in huis

Bekijk de aanbiedingen

Waar op letten bij het kopen van een nieuwe TV

Je hebt net als bondscoach Ronald Koeman nogal wat te kiezen. Koeman moet het beste elftal zien te formeren, jij wilt de beste televisie die je gedurende het EK voetbal de beste kijkbeleving garandeert. Wie een willekeurige aanbieder van televisies binnenstapt, weet niet wat die ziet, zo groot is namelijk het aanbod. Laat je in elk geval niet imponeren en kom altijd goed beslagen ten ijs. Goed voorbereid is namelijk het halve werk, vraag dat maar aan onze bondscoach.

nieuwe tv kopen oled samsung EK 2020
Foto van Samsung: https://www.flickr.com/photos/samsungtomorrow/43711685730/

Stem de grootte van je TV af met de grootte van je woonkamer

Zaken die je af moet wegen voor je daadwerkelijk een televisie gaat kopen zijn onder meer de grootte van je televisie. Houd wel rekening met de grootte van je woonkamer; een te grote televisie in een te kleine kamer is allesbehalve gezellig. Stem dit goed op elkaar af.

Verder lees jij je in over de Ultra HD televisies en 4K televisies en bepaal wat je wilt. Mocht je een interessante aanbieding zien van een OLED televisie? Gelijk gaan kijken, want OLED is het beste wat er is op het gebied van beeldkwaliteit. De contrasten zijn geweldig en de kwaliteit van de kleuren ongeëvenaard. Lees hier meer over het verschil tussen OLED en LCD.

Op je televisie springt dat fraaie shirt van het Nederlands Elftal er straks echt goed uit. Nog een vraag die je moet zien te beantwoorden: ga je voor een vlakke televisie of een uitvoering die curved is?

Check ook de kijkhoek en de mate van reflectie

Als jij graag een beroep doet op routiniers, zoals Koeman dat doet met Virgil van Dijk, Daley Blind en Georginio Wijnaldum, dan kies je voor een televisie van de meest verkochte merken in Nederland. Dit zijn Samsung, Philips, Sony, LG en Panasonic.

Met een televisie van een van deze merken zit je altijd goed, al worden er eigenlijk geen slechte televisies meer geproduceerd tegenwoordig. Uiteraard kies je wel voor een smart TV, kun je na het EK 2020 heerlijk naar Netflix kijken, kun je gemiste programma’s terugkijken en huur je een film. Voor als het voetbal niet om aan te zien is.

Check ook altijd even de kijkhoek en de mate van reflectie van de televisie en of er wel voldoende HDMI-aansluitingen zijn. Koeman is er ondertussen uit, jij ook al? Zo ja, dan kun je langzaam maar zeer beginnen met het ombouwen van je woonkamer tot een tribune met daarbij uiteraard je nieuwe televisie als stralend middelpunt.