Rode Duivels shirt EK 2021 voetbalshirt

Het Rode Duivels voetbalshirt van EK 2021

Voor alle Belgische fans is het officiële Rode Duivels t-shirt van Adidas weer volop in de aanbieding. De kortingen lopen hoog op en alle acties op de voetbalshirts zijn nu bezig. Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen voor het EK 2021 Rode Duivels voetbalshirt. Voor alle Belgische voetbalfans kun je hier lezen waar je de t-shirts met korting kunt kopen. 

Bestel het Rode Duivels shirt hier

Omdat Oranje zich in het EK 2016 niet wist te plaatsen, werd er ook vanuit Nederlands massaal naar België gekeken. De Rode Duivels, in het mooie rode shirt, deden het vrij goed met een kwartfinale tijdens het EK 2016.

Er werden heel veel fan artikelen voor het Belgische voetbal gekocht en ook veel Nederlanders liepen de hele maand te juichen in het Adidas voetbalshirt van de Rode Duivels.

Belgische Rode Duivels elk EK in het rode t-shirt

Al decennia lang voetbalt België in het befaamde rode shirt. De ‘roodgehemde voorhoede’, zoals ze in 1906 al genoemd werden toen ze tegen Nederland voetbalden, staan er bekend mee. Ook schijnt 1906 het jaartal te zijn waarin ze de bijnaam ‘de Rode Duivels’ kregen. Deze naam hebben ze dus te danken aan hun befaamde rode voetbalshirts, en hij werd zelfs verzonnen door een Nederlander! Ook het EK 2021 gaat het Belgische elftal weer voetballen in de rode shirts.

België voetbalshirt personaliseren EK 2021

shirt rode duivels belgie ek 2021Hoe leuk is dat! Het Belgische voetbalshirt kun je voor het Europees Kampioenschap 2021 nu ook personaliseren. Je eigen naam of kreet op het Rode Duivels t-shirt laten bedrukken en je scoort geheid punten bij de Belgische fans. Je kan hem natuurlijk ook cadeau geven aan iemand met roots in België, of die tijdens het vorige EK alleen nog maar fan zijn geworden van onze buren. Want geef toe, de Belgen voetbalden toen de sterren van de hemel!

Nederlands en Belgisch voetbaltenue kopen

Ben je door het afgelopen EK fan geworden van België, maar blijf je ook fan van het Nederlands elftal? Je kunt natuurlijk meerdere tenues aanschaffen. Je hoeft natuurlijk niet te kiezen. Via deze link koop je EK voetbalshirts voor de Rode Duivels en voor Oranje!

Zolang ze niet tegen elkaar hoeven te voetballen, kun je dubbel zoveel plezier hebben van het voetbal. Natuurlijk kun je ze zelf ook tijdens een potje voetballen dragen! De voetbalshirts van het EK 2021 van de Rode Duivels zijn erg gewild en een echt verzamelitem geworden. De t-shirts zijn niet aan te slepen!

EK 2021 België rode duivels shirt aanbieding

Omdat het EK 2021 eindelijk in zicht is, zijn ook de voetbalshirts voor onze buren volop in de aanbieding. Wil je profiteren en hèt t-shirt van het voetbal EK 2021 van de Rode Duivels kopen? Neem dan snel een kijkje bij de acties die nu lopen. De kortingen zijn nu op zijn hoogst!

Kun je niet meer kiezen voor wie je wilt juichen? Geen zorgen! Je kunt zowel het voetbalshirt van Oranje als van de Rode Duivels hier bestellen.