Kaarten EK 2020

Kaarten voor het EK 2020

Er zijn diverse manier om aan kaarten voor het EK 2020 te komen. We  hebben in het onderstaande artikel de meest gangbare manieren voor u op een rij gezet. Belangrijk om te weten is dat dit EK voetbal in verschillende speelsteden verspreid over verschillende landen gespeeld wordt.  Zo is Amsterdam ook één van de speelsteden op het EK 2020!
kaarten ek 2020 kopen

Kaarten via Ons Oranje

Via de officiële  supportsveriging Ons Oranje  kan je kaarten kopen voor alle wedstrijden van het Nederlands Elftal. Om kaarten te kunnen kopen (voor Oranje) voor een EK of WK, is het noodzakelijk dat je  een Oranje-Clubkaart hebt.

Kaarten EK 2020 via Viagogo

kaarten via viagogo ek 2020Via onze partner Viagogo kan je ook kaarten kopen. Je hoeft dan geen clubkaart of iets dergelijks te hebben om kaarten te kunnen kopen voor het EK 2020. Viagogo werkt samen met honderden grote namen op het gebied van voetbal. Zo zijn ze onder andere partner van Manchester United en Paris Saint-Germain.

Kaarten via Marktplaats

Een minder goed idee is je EK 2020 tickets te kopen via Marktplaats. Deze manier van kopen van voetbaltickets is meer fraudegevoelig dan bovenstaande manieren .