FIFA 22 kopen

Wat kun je verwachten van FIFA 22?

De FIFA spellen liggen al sinds 1993 in de winkel. En ieder jaar lijken er meer fans bij te komen van deze spellenreeks. Niet gek dus, dat we allemaal erg uitkijken naar FIFA 22, mede doordat het EK 2021 en het WK 2022 er aan zitten te komen. Wat heeft EA Sports dit keer voor ons in petto? Wat zijn de grote nieuwe features? Voor een ieder die FIFA 22 kopen gaat, hebben we op deze pagina alles verzameld over deze populaire game. Inclusief handig overzicht van alle goedkoopste prijzen en informatie over de Pre Order.

Bestel nu via Bol.com

FIFA 22 kopen preorder

pre-order fifa 22 kopen

De normale variant van FIFA 20 is verkrijgbaar sinds 27 september 2019. Mensen die FIFA 20 als pre order kochten, konden het spel drie dagen eerder al spelen, namelijk op 24 september 2019. Je moest dan wel de Champions of de Ultimate editie bestellen. De standaardeditie kost 59,95 euro , de Champions editie kost 79,95 en de Ultimate editie kost 89,99.

Verschillende edities van FIFA

FIFA komt ieder jaar met verschillende edities. De standaardeditie bevat het spel en mogelijkheden om wekelijks een paar golden packs te krijgen. Bij de Champions en Ultimate editie kun je speciale tenues ontvangen. Ook is het aantal golden packs dat je wekelijks ontvangt een stuk hoger. Het aantal kan oplopen tot wel 24 per week. Hiermee kun je een flink voorsprong hebben ten opzichte van andere spelers, want jij krijgt veel sneller de juiste spelers in je bezit.

Nieuw in FIFA 22: VOLTA

Een nieuwe feature van FIFA20 is VOLTA. Hier kunnen spelers drie tegen drie spelen, of kiezen voor zelfs vier tegen vier of vijf tegen vijf. Er zijn verschillende arena’s en met de spellen die je speelt kunnen er nieuwe tenue’s en tatoeages worden vrijgespeeld. Volgens EA sports wordt dit de grootste nieuwe feature van het spel.
Bestel nu via Bol.com

AI Defending

Tegen de computer spelen was nooit echt een uitdaging. Dat is in FIFA 20 verbeterd met AI Defending. Er is een heel vernieuwd tacklesysteem. Dit zal een grote update worden ten opzichte van vorige games.

Wat komt er verder allemaal nog?

De gameplay wordt verbeterd, de visuals zullen sterker zijn en vermoedelijk zullen er veel nieuwe spelers beschikbaar komen. Hoe het spel er precies uit komt te zien, weten we nog niet. De commentatoren zullen Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn. Leuk dus, wanneer je het spel in het Nederlands speelt.

FIFA 22 videotrailer

Zodra er meer bekend is, onder meer de videotrailer die ieder jaar uitkomt, zullen we dat hier plaatsen.