Bookmakers EK 2021

Het Europees Kampioenschap Voetbal 2021 laat nog even op zich wachten, maar de meeste voetbalfans kijken er al verlangend naar uit. Niet alleen wachten ze op de openingswedstrijd of de eerste keer dat hun favoriete ploeg het veld opkomt. Ook kijken ze uit naar alles wat om het EK 2021 heen gebeurt: de selectie van de spelers, de groepsloting, de voorbeschouwingen. Wie zijn de grootste kanshebbers volgens de bookmakers?

Voetbal is al lang niet meer een spelletje van 11 tegen 11, en een bal. Er speelt zich tegenwoordig meer af om het veld, dan er op. Een deel van de voorpret is het bepalen van je favoriete ploeg en – waarom niet? – er om te wedden dat jouw team het toernooi ook gaat winnen.

Leuk voor jezelf, nog leuker als een spel tussen familieleden of vrienden. Inzetten op je favoriete team is voor steeds meer mensen een onderdeel van elk voetbaltoernooi en de bookmakers zijn er klaar voor!

De favorieten volgens de bookmakers

bookmakers EK 2021 quoteringen

Frankrijk staat momenteel bij de bookmakers bovenaan de lijst van titelkandidaten, met een gemiddelde quotering van 4.5. De Fransen behaalden vier jaar geleden de finale en werden twee jaar geleden zelfs wereldkampioen. Het Franse elftal is grotendeels hetzelfde gebleven en is daardoor voor veel voetbalfans nog steeds de grootste kanshebber op de titel.

Desalniettemin worden zij op korte afstand gevolgd door Engeland (6.5), dat een sterke voorhoede heeft. Daarachter staat Spanje (8.0), dat ook al jarenlang over een topteam beschikt, en natuurlijk het vernieuwde Duitsland (8.0), waar we op geen enkel groot toernooi omheen kunnen. De Rode Duivels staan ook op 8.0.

De outsiders volgens de ‘bookies’

Italië (15) vinden we terug op een zevende plaats. We mogen de Italianen eigenlijk geen outsiders noemen, want ze hebben al vele jaren een hele sterke ploeg.

Een andere ploeg die voor een verrassing zou kunnen zorgen, is het met de dag groeiende Nederland (13.0), ons eigen Oranje. Daarnaast mogen we ook de huidige Europees kampioen niet vergeten, Portugal (17.0).

Bookmakers: voor grote en kleine weddenschappen

Met zijn allen kijken we uit naar mooie, spannende voetbalavonden. Die spanning wordt gegarandeerd groter als we echt in ons favoriete team geloven en het durven om een gokje te wagen. Bij het wedden op voetbal kan je altijd zelf bepalen wat je inzet, groot of klein.

En als je favoriete team dan ook nog wint – zoals je had voorspeld – zal je zien dat het plezier over de winst extra groot is en ook net iets langer duurt.

Het EK 2021 laat nog even op zich wachten, maar “The bets are on!”. Je kunt nu al online inleggen!