Handleiding voor het gokken op het EK voetbal

Voetbal heeft voor de meeste liefhebbers geen geheimen. Wanneer je liefhebber bent probeer je waarschijnlijk vaak de uitslag van een wedstrijd te voorspellen. Wist je dat je met deze bezigheid op geld kan verdienen? Lees hoe het gokken op voetbalwedstrijden in zijn werk gaat in dit artikel.

Een betrouwbare bookmaker zoeken

Als eerste wil je natuurlijk een betrouwbare bookmaker vinden. Bij een bookmaker ga je je weddenschap plaatsen. Je wilt natuurlijk niet dat deze er met je geld vandoor gaat. Probeer daarom eerst reviews te vinden. Zo trek je niet alleen alle casino’s na, maar je ziet ook nog eens alle voordelen voor je op een rijtje. Zo krijg je bijvoorbeeld bij sommige websites extra geld om in te zetten of bonussen wanneer je wint of geld stort. Zo geniet je al snel van extra winsten.

reviews sterren wedden op voetbal
Foto via Towfiqu barbhuiya op Unsplash

Kijk naar de odds

Wanneer je een betrouwbare bookmaker hebt gevonden ga je kijken naar de “odds”, oftewel de kansen. De odds zijn een reflectie van de kans die de bookmaker een bepaald team geeft om te winnen, verliezen of scoren. Deze odds worden vaak weergegeven in een breuk of een decimaal getal.

Wanneer je gokt op een sterke voetbalclub waarvan de bookmaker denkt dat deze gaat winnen zijn de prijzen die je kunt winnen ook lager. Toch zijn voetbalwedstrijden onvoorspelbaar en kun je soms door te wedden op een club met hogere odds, hogere winst behalen, mits deze club wint natuurlijk.

Hoe werken de odds?

De meest voorkomende odds zijn Engelse odds (breuken). Deze zullen we gebruiken in dit rekenvoorbeeld. Je kunt je winst berekenen door het bovenste getal van de breuk te delen door het onderste. Het getal wat hier uitkomt vermenigvuldig je met je inzet.

Heb je bijvoorbeeld een winkans van 10/1 en zet je €10 in? Dan is je winkans 10 gedeeld door 1 is 10. €10 keer 10 is €100 plus de €10 die je inzette is €110 in totaal.

Kies je league en wedstrijd

Er zijn veel kampioenschappen waar je op kunt wedden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de UEFA Champions League of UEFA Europe League, maar het is ook mogelijk om te gokken op wedstrijden van het WK voetbal en het EK voetbal.

Kijk goed naar de odds en bepaal welke teams je op wilt wedden. Kies voor het thuisteam of uitteam en hoeveel goals ze zullen maken. Ook is het verstandig om eerst de voorbeschouwingen en het laatste nieuws te lezen zodat je alle informatie hebt voordat je een weddenschap plaatst.

Incasseer je winst!

Heb je gewonnen? Geweldig! Je kunt je winst laten uitbetalen bij de bookmaker die je hebt gekozen. Dit gebeurt niet automatisch dus vergeet niet dit aan te vragen. Je kunt ook je winst gebruiken om een nieuwe weddenschap te plaatsen en je winst te vergroten.

Je kunt bijvoorbeeld verschillende bookmakers uitproberen om te kijken welke het beste bij je past. Weten waar je de meeste voordelen krijgt en welke odds in jouw voordeel zijn is erg belangrijk voor een zo winstgevend mogelijke weddenschap.

Plaats een reactie