EK pool 2021

EK Pool 2021

UPDATE: meedoen met de EK poule kan niet meer, de deadline is verstreken.

Voor het eerst wordt het EK voetbal gespeeld in elf stadions in elf verschillende landen. Deze keuze geeft iets bijzonders aan het toernooi: er is niet één gastland met thuisvoordeel, er zijn maar liefst elf gastheren. Dit maakt het voorspellen van wedstrijden tijdens dit EK nóg leuker. 

Meedoen aan de EK pool 2021 verhoogt het voetbalplezier

Als je meedoet aan een EK voetbalpool verhoogt dat jouw betrokkenheid. Je wil weten hoe de deelnemende teams zich hebben geplaatst en hoe ze scoren bij de voetbal bookmakers voor het EK 2021. Welke favoriet heeft een makkelijke loting? Welke sterke ploegen treffen elkaar in een poule des doods? Welk land heeft een thuisvoordeel, wat ook kan meespelen als het in een stadion van een buurland mag aantreden? Het wordt nog leuker als je jouw voorspellingen kan vergelijken met vrienden, familie en collega’s. Dus: maak ze enthousiast om ook mee te doen.

Winnen met voorspellen

Alsof dat nog genoeg is: je kan ook nog eens leuke prijzen winnen met jouw voorspellingen. Wel handig dus als je enig verstand hebt van voetbal. Degenen met de meeste juiste voorspellingen en daarmee de meeste punten behalen maken kans op prachtige prijzen!

De EK 2021 voetbalpool van opening tot finale

EK pool 2020Voor wie nog nooit eerder meedeed met een voetbalpool leggen we het spel kort uit. Vóór de start van iedere ronde vul je online jouw voorspellingen in, dus bijvoorbeeld in dit geval die van alle poulewedstrijden. Bij de ene voetbalpool voorspel je tevens van tevoren de uitslagen van alle knock-out wedstrijden, op basis dus van welke landenploegen jij in die ronde verwacht, tot en met de finale. Het gaat dus helemaal goed als jouw favoriet de finale haalt én wint. Je haalt echter weinig punten als die favoriet al in de groepsfase van het EK 2021 wordt uitgeschakeld. Maar niet getreurd: vooraf heeft iedereen evenveel kans om te winnen.

UPDATE: meedoen met de EK poule kan niet meer, de deadline is verstreken.

Bij sommige voetbalpools krijg je na het afwerken van de poulewedstrijden de kans om de rest van het toernooi te voorspellen. Als je de wedstrijden in de verschillende poules niet zo goed had voorspeld krijg je nu dus een nieuwe kans. Als jouw favoriet al uit het toernooi ligt kies je nu gewoon een nieuwe, zo simpel is het, en kan je dus weer volop punten verzamelen.

Punten én bonuspunten

gratis ek pool 2021 voorspellen

Met iedere goed voorspelde uitslag verdien je dus punten. Vaak krijg je ook nog een bonuspunten per land dat je goed voorspelt als poulewinnaar (en het land dat als tweede eindigt) en bijvoorbeeld als je juist hebt ingeschat welke landenteams de halve finale en finale halen en wie uiteindelijk Europees kampioen 2020 wordt. Waar je ook alvast over na mag denken: hoeveel doelpunten worden er in totaal tijdens het hele EK gemaakt? Hoeveel gele kaarten worden er uitgedeeld, en hoeveel rode?

Doe jij mee met de EK 2021 voetbalpool?

Waarschijnlijk hebben we jou al enthousiast gemaakt. Meedoen met een EK pool maakt het toernooi voor jou extra leuk en extra spannend. Wie weet wordt niet alleen jouw favoriet de nieuwe Europees kampioen maar win jij ook nog eens een mooie prijs! De EK 2021 pool is inmiddels geopend, meedoen kan via onderstaande link:

UPDATE: meedoen met de EK poule kan niet meer, de deadline is verstreken.