Relatiegeschenken EK voetbal 2021

Val op met relatiegeschenken tijdens het EK voetbal 2021

Het EK 2021 gaat op 11 juni 2021 om 21.00 uur Nederlandse tijd van start. Vanaf dan is het hopelijk feest in alle twaalf EK stadions, huiskamers, in kroegen en op pleinen. Een bonte stoet aan voetballiefhebbers zal een maand lang kleur geven aan de speelsteden waar het EK 2021 gespeeld gaat worden. Het bedrijfsleven speelt hier graag op in door het aanschaffen en uitdelen van opvallende relatiegeschenken.

Voor het ontwerpen en produceren van deze gadgets zijn de mogelijkheden onbeperkt, en is het slechts zaak goed na te denken voordat je kiest. Lees hier over wat er straks allemaal verkrijgbaar is aan leuke EK-hebbedingetjes.

Bekijk hier het aanbod relatiegeschenken

(Bedrukt) textiel als EK relatiegeschenk: gratis bedrijfsreclame!

relatiegeschenk ek 2020 oranje shirtHoedjes in de vorm van een typisch nationaal begrip (in het geval van Oranje: kaas, tulp, leeuw), jurkjes in de teamkleuren, vlaggen, sokken, overalls, rugtasjes. Het is maar een handvol ideeën voor outfits waarin de supporters hun land gaan aanmoedigen.

Het meest populaire en makkelijk te vervaardigen fan-artikel is toch nog steeds een t-shirt (bijvoorbeeld een Oranje Nederlands Elftal shirt), en dan het liefst eentje met een originele, hilarische opdruk. Ze zijn in alle maten, voor kinderen en volwassenen, verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze relatief snel en goedkoop te bestellen. Hoe groter de hoeveelheid, hoe voordeliger de prijs.

Ook de keuze in materiaal (polo’s, sportshirts, gewoon katoenen shirts) is ruim – net als het te bedrukken oppervlak. Een eigen (bedrijfs)logo kan er natuurlijk ook op. Maar beperk je bij het uitzoeken van het relatiegeschenk niet direct tot een shirt: lees je ook in over wat er nog meer bedrukt kan worden. Niet alleen textiel namelijk.

Andere bedrukte relatiegeschenken EK voetbal

Ballen uiteraard! Een voetbal is het meest toepasselijke cadeautje als het gaat om het EK. Je stimuleert er ook nog lichamelijke activiteit mee: leg maar eens een voetbal op een willekeurig kantoor neer. Binnen de kortste keren staan hele afdelingen buiten te voetballen in hun pauze.

Ook ‘normale’ relatiegeschenken als servies, kantoorartikelen, sleutelhangers en bijvoorbeeld auto-gadgets zijn eenvoudig aan te passen aan de voetbalgekte. Aan de andere kant kan ook gedacht worden aan iets dat bij het bedrijf zelf past. Een autoverhuurbedrijf moet daarbij denken aan schaalmodellen van de auto’s die ze verhuren, maar dan in EK 2021 / EURO 2020-stijl.

Een winkel in muziekinstrumenten kan plectrums of drumstokjes laten bedrukken. Een bakkerij, slagerij of groenteboer kan tijdens het toernooi zijn verpakkingsmaterialen laten bedrukken. Enzovoorts. Het valt op en wordt in grote hoeveelheden verspreid, zodat de bedrijfsnaam op een leuke manier onthouden wordt.

Welke gadget kiezen voor uw bedrijf

Het publiek zal zich voor, tijdens en na de wedstrijden massaal uitgedost door het straatbeeld bewegen. Het is zien en gezien worden, en niets is raar. Ook aan accessoires wordt gedacht. Pruiken, opblaasbare spullen (groot dus opvallend), horloges, oversized zonnebrillen, horloges, sieraden, riemen, aanstekers, bidons. The sky is the limit.

Natuurlijk heeft een partij T-shirts een andere prijsklasse dan een hele zak sleutelhangers. Daarom is het zaak enerzijds het budget in de gaten te houden, en anderzijds zo creatief mogelijk te zijn. Vaak gaan die twee begrippen goed samen.

Het derde en misschien wel belangrijkste aspect is humor. Nu er in verschillende Europese landen wedstrijden gespeeld gaan worden, is er niet meer goed in te spelen op het organiserende land, zoals met de vuvuzela tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika. Het enige dat we zeker weten, is dat de EK 2021 finale op het heilige gras van Wembley plaatsvindt.

Hoe dan ook wordt goede humor immer gewaardeerd: een goeie tekst op een shirt of vlag dat van uw bedrijf afkomstig is, wordt dan nog meer onthouden. Veel succes met het kiezen en ontwerpen van uw relatiegeschenk!