EK apps 2021 overzicht

Er zijn tientallen verschillende EK apps voor tijdens het EK 2021 voetbal. Maar welke apps zijn het beste en welke app heeft het complete speelschema voor het EK 2021 inzichtelijk? Wij zetten vijf EK apps 2021 op een rijtje, zodat je niets van het voetbaltoernooi hoeft te missen.

Tip1: De EK App 2020 in 2021 van TorAlarm

De app is beschikbaar voor zowel Android als voor iOS devices. Wanneer je deze EK app opent, kom je direct bij het complete en overzichtelijke speelschema. Klik je op een vlaggetje van een land, dan opent direct deze poule met daarin de wedstrijden met stand op het EK 2021.

EK app 2021 toralarm
Screenshot van de EK app 2021 van Toralarm

Tip 2: EURO 2020 official EK app

Dit betreft de officiële EK app van de organisatie van het toernooi. Dit betreft een erg complete app, waar je onder meer ook historische momenten kunt terugzien, maar ook informatie kunt krijgen over de verschillende speelsteden van het EK 2021.

Tip 3: NOS sport App

Een fijne, betrouwbare app met veel nieuws omtrent alle selecties, wedstrijden en het speelschema. Het grote voordeel van deze app is dat het erg veel actueel EK gerelateerd nieuws bevat.

Tip 4: KNVB Oranje App

In de officiële App van de KNVB vind je alles omtrent het Nederlands Elftal op het EK 2021: het speelschema, maar ook de stand in alle EK poules. Tevens is er een ‘fanzone’ gedeelte, waar je terecht kan als je bijvoorbeeld je eigen opstelling wilt maken of je kan er Oranje beleven in Augmented Reality (AR). Voor de fans van het Nederlands Elftal is deze app een aanrader.

screenshot EK app 2021 knvb

Tip 5: De old-school Teletekst App

Niet heel fancy, maar de Teletekst app doet wat het moet doen: al het EK nieuws vanaf Teletekst-pagina 801. Summier overzicht van het speelschema, standen en uitslagen. Ook zijn alle selecties van het EK 2021 er in te vinden.

Plaats een reactie