Verras iemand met een EK-Oranje pakket

Het duurt niet lang meer en het EK 2021 barst los. Maar daar waar er tijdens voorgaande edities van het Europees Kampioenschap voetbal nog massaal op pleinen, kroegen en bij mensen thuis gekeken werd, is het dit keer allemaal anders. Het EK feest zal nu vaak thuis in besloten kring gevierd worden en daar heeft Charles.nl iets leuks voor bedacht: namelijk EK 2021 Oranje Pakketten. Ideaal om naar iemand toe te sturen!

EK 2021 oranje pakket

Verras je vriend, collega, personeel of jezelf met een EK 2021 Oranje-pakket

Met de Oranje-pakketten kan je je vrienden, collega, thuiswerkend personeel of gewoon jezelf verrassen op een leuke originele manier. Charles.nl heeft meerdere pakketten die je kunt bestellen:

  • EK-pakketten die door de brievenbus kunnen (met keuze uit onder andere alcohol, alcohol-vrij en een zomerpakket
  • EK-borrel pakketjes met bijvoorbeeld Holland Chips, Hup Holland Hup Popcorn, Ole Ole Bier, Holland Notenmix én een fleurige oranje bloemenkrans.
  • En ook zelfs luxere EK-borrelpakketjes, compleet met luxe geschenkverpakking, lekkere drankjes, hapjes en Oranje versiering

Het bedrijf is ook gespecialiseerd in pakketten voor bedrijven. Dus wil je grote aantallen, met een leuk en gepersonaliseerd kaartje? Dat kunnen ze ook voor je regelen. Zo kan je er een mooie Oranje zomer van maken.

Tips omtrent Oranje en het EK 2021

Het Nederlands Elftal is ingedeeld in Groep C van het EK 2021 en speelt op de volgende dagen:

Dus bovenstaande data kan je alvast in je agenda zetten. De Oranje EK-pakketten kan je bekijken en bestellen via: https://www.charles.nl/cadeaupakket/ek-oranje-pakket

Plaats een reactie