Nederland tegen Tsjechië in achtste finale EK 2021 voetbal

Nederland weet eindelijk tegen wie het speelt in de achtste finales van het EK voetbal 2021. Op 27 juni om 18.00 uur speelt het Nederlands Elftal tegen Tsjechië.

Even zag het er naar uit dat Nederland tegen de nummer drie uit Groep F, ook wel de groep des doods genoemd, moest gaan spelen. Maar door de ontwikkelingen vanavond in Groep E, is het dus toch Tsjechië geworden.

Tsjechië werd derde in Groep D met vier punten. De Tsjechen wonnen van Schotland en speelden gelijk tegen Kroatië, dat tweede werd. Er werd verloren van Engeland.

Volgepakt stadion in Boedapest

Nederland-Tsjechië wordt gespeeld op zondag 27 juni om 18.00 uur in Boedapest. In het stadion kunnen 65.000 supporters en aangezien de Hongaarse overheid besloten heeft dat er 100% aan publiek bij mag zijn, zullen er ook wel rond de 65.000 supporters aanwezig zijn.

Tickets Nederland Tsjechië in Boedapest

Voor het EK voetbal begon, kon je je via de UEFA en de KNVB inschrijven voor kaarten. Je moest daarvoor wel in het bezit zijn van een Oranje-Clubkaart. Er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar via andere wegen, zoals het platform Viagogo kan je ook kaarten kopen. Je betaalt dan doorgaans wel meer dan de oorspronkelijke prijs.

Wedstrijd:
Nederland - Tsjechië
Soort:Achtste finale EK 2021
Datum:27 juni 2021
Aanvang:18:00 uur
Stadion:Ferenc Puskásstadion, Boedapest
Capaciteit:65.000
Aantal toeschouwers100%
TV-zender:NPO 1 vanaf 17.00 uur
Scheidsrechter:Sergei Karasev
Tickets:Bekijk tickets
Vluchten/vliegtickets:Bekijk vliegtickets

Plaats een reactie