Vliegtickets Boedapest EK voetbal

Ben je in het bezit van tickets voor de wedstrijd tussen het Nederlands Elftal en Tsjechië dat gespeeld wordt in Boedapest? Onze partner heeft nog enkele stoelen vrij in hun chartervlucht naar Boedapest.

Inmiddels zijn alle tickets volgeboekt

Je kan onze kortingscode gebruiken om 40 euro korting op de vlucht te krijgen. De kortingscode is EK2020VOETBAL. Klik hier om naar de boekingspagina te gaan. Vergeet de kortingscode EK2020VOETBAL niet in te vullen.

Hoe werkt het?

Voor 395,- EUR (+ticketkosten Eventbrite) brengt Bohemian Birds je op 27 juni om 09:30 van Schiphol naar Budapest airport met het vliegtuig. Daarna word je met de bus naar het stadion/fanzone gebracht. Na de wedstrijd brengen ze je weer terug van het stadion naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Amsterdam (vertrek BUD airport om 23:50, aankomst Schiphol rond 01:30).

logo bohemian birds EK 2021 voetbal

Inmiddels zijn alle tickets volgeboekt

Klik hier om naar de boekingspagina te gaan. Vergeet niet je kortingscode EK2020VOETBAL te gebruiken voor 40 euro korting. Daarna spreekt het voor zich. Hieronder een aantal dingen om rekening mee te houden:

  • Het is enkel de vlucht en het vervoer van en naar de luchthaven en het stadion/fanzone. Dus je hebt zelf een kaartje voor de wedstrijd nodig. Deze heb je ook nodig om het vliegtuig in te komen.
  •  Je hebt een NEGATIEVE (PCR) TEST met reiscertificaat nodig om Hongarije in te komen. Deze is NIET inbegrepen.
  • Bohemian Birds is NIET aansprakelijk voor enige problemen aan de grens die zich voordoen bij immigratie. Lees hier meer over de wedstrijd & toegangsvereisten: https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/event-guide/budapest/

Over Bohemian Birds

Bohemian Birds is expert is bucketlist-waardige reizen. Ze opereren met lokale partners in meer dan 100 landen, met een team van meer dan 20 reisspecialisten.

Plaats een reactie