Openingsceremonie EK 2021 in Stadio Olimpico

Vanavond begint eindelijk het EK 2021 voetbal. Voorafgaand aan de openingswedstrijd tussen Turkije en Italië is er in het Stadio Olimpico in Rome een korte openingsceremonie van het EK 2021. De Nederlandse DJ Martin Garrix geeft samen met Bono en The Edge een virtueel optreden. Het moet een spetterde show worden, waarbij gebruik gemaakt is van hoogstaande technologie.

Officiële EK lied

Martin Garrix heeft samen met Bono en The Edge het officiële lied van het EK 2021 uitgebracht. Het nummer ‘ We Are The People’ kwam in afgelopen maand voor het eerst uit. Dit nummer is onderdeel van de openingsceremonie die voorafgaat aan de openingswedstrijd van het EK 2021 voetbal.

Het optreden is dus virtueel en moet er voor zorgen dat alle fans via tv en internet het gevoel van hoop en positiviteit meekrijgen. Het optreden is gefilmd met de nieuwste moderne technieken in Londen en in het Stadio Olimpico in Rome, om het stadion in 3D in beeld te krijgen.

Openingsceremonie EK 2021 op TV

De openingsceremonie is onder andere te zien via de NOS op NPO 1. Om 19.00 uur begint Studio Europa. Vanaf 20.30 uur begint de live-uitzending en voorbeschouwing op de wedstrijd, inclusief dus de korte openingsceremonie.

Plaats een reactie