Danny Makkelie scheidsrechter bij Engeland tegen Duitsland

De UEFA heeft Danny Makkelie aangewezen als scheidsrechter bij de achtste finale wedstrijd tussen Engeland en Duitsland. Dit betreft een wedstrijd in de achtste finales van het EK voetbal. De Nederlandse scheidsrechter floot eerder dit toernooi al twee groepswedstrijden. Hij was de scheidsrechter bij de openingswedstrijd tussen Turkije en Italië en hij floot Rusland-Finland.

Makkelie wordt tijdens de wedstrijd bijgestaan door zijn team, bestaande uit Hessel Steegstra en Jan de Vries. Van Boekel is de VAR en wordt als VAR bijgestaan door Blom.

Naast Danny Makkelie is er nog een Nederlandse scheidsrechter actief op het EK voetbal. Bjorn Kuipers floot twee groepswedstrijden maar is nu niet aangewezen voor een achtste finale wedstrijd. Hij heeft nog wel kans om een van de vier kwartfinales van het EK voetbal te mogen fluiten.

Engeland-Duitsland

De wedstrijd tussen Engeland en Duitsland wordt in het Wembley Stadion gespeeld op dinsdag 29 juni om 18.00 uur Nederlandse tijd. Er mogen ongeveer 45.000 fans aanwezig zijn. De verwachting is ook wel dat dat aantal gehaald gaat worden.

Plaats een reactie